Over ons

Als kleine jongen van 12 jaar mocht ik beginnen bij de buurman. Ik ontdekte al heel snel mijn liefde voor het slagersvak en stond op mijn 13e al aan de slachtlijn. Na 5 jaar als slachter ben ik op mijn 17e naar de ‘slagers vak school’ gegaan en daar heb ik mijn diploma’s tot aan de top klasse gehaald. In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld door om de 2 jaar van slagerij te wisselen om zo een breed mogelijke kennis te vergaren. De Topslager, Keurslager, Kiloslager maar ook de Luxe Van Dam Slager in Amsterdam-Zuid en de Ambachtelijke slager mochten in deze reis niet ontbreken.Na deze ontdekkingsreis wist ik het zeker. Mijn hart en ziel behoren toe aan de ambachtelijke slagerij.

Op 25 jarige leeftijd was het dan eindelijk zo ver en heb ik in 2008 mijn eigen slagerij geopend waarbij ik mijn hart nog eens extra kan ophalen met een eigen worstenmakerij en rokerij. Hierin is het direct contact met de boeren van groot belang zodat je weet wat je verkoopt om aan de kwaliteit te voldoen. Wij zijn dan ook tegenstander van het gebruik van schadelijke stoffen en gebruiken alleen natuurlijke suikers. Ook penicilline en antibiotica zijn stoffen die in onze producten niet voorkomen.


Buiten het slagersvak zijn we letterlijk van alle markten thuis. In 2012 zijn wij voor het eerst gevraagd om onze eigen gemaakte producten op een streekmarkt te presenteren. Dit omdat bekend is dat wij werken met vlees uit de regio en alle producten uit onze eigen rokerij en worstenmakerij komen. Door de vele goede reacties zijn we gaan uitbreiden en vind je ons niet alleen op markten maar ook de welbekende BBQ mag niet ontbreken. BBQ’en is inmiddels een verlengstuk van de slagerij geworden, onze smoker heeft de grootste capaciteit van Nederland.

Door het gebruik van vlees uit onze slagerij, het zelf samenstellen van kruidenmengsels, marinades en de vleeskennis die wij bezitten kunnen wij zorg dragen voor een ultieme BBQ ervaring. We zijn dan ook niet alleen in te zetten met onze smoker of BBQ’s maar ook het leveren van producten aan horeca en derden, catering aan huis of op locatie voor kleine en grote aantallen, particulier of bedrijfsmatig we zeggen het nog maar een keer, we zijn van alle markten thuis! Zelfs zo thuis dat we ook nog eens een webshop hebben geopend www.deonlineslager.nl om al deze diensten en producten aan te kunnen bieden We zien jullie graag terug in onze winkel, webshop of tal van andere mogelijkheden.


Schroom niet om je wensen bij ons neer te leggen, in overleg is heel veel mogelijk!