Eerlijk vlees van uw ambachtelijke online slager

OnlineSlager.nl is de online slager van Nederland. Gratis verzending vanaf € 150,-. Afhalen ook mogelijk bij onze ambachtelijke slagerij in Heemskerk.

Eerlijk vlees, dat proef je.

Eet u al jaren vlees zonder er eigenlijk iets over te weten? Heeft u enig idee wat er allemaal aan voorafgaat voordat u dat malse stukje vlees op uw bord heeft liggen? Als Slager willen wij u graag het beste bieden. Dat doen wij met passie, enthousiasme en plezier. Maar ook met oog voor de wereld om ons heen. Dus houden we, waar dat kan, rekening met het milieu, de natuur, de dieren en uw wensen. Als slager houden we van eerlijke handel, omdat wij vinden dat boeren een eerlijke prijs voor hun producten verdienen. En omdat u ook wilt dat uw stukje vlees vervaardigd wordt met respect voor mens, dier en milieu tegen een eerlijke prijs. Daarom kiezen wij onze boeren met uiterste zorg. Door onze ambachtelijke en traditionele werkwijze krijgt u de authentieke smaak van vroeger. Onze passie voor vlees is aanstekelijk en dat zult u proeven!

Online vlees bestellen

Ambachtelijke Kwaliteits Slagerij en dat proef je!

De Online Slager is onderdeel van kwaliteits slagerij Laan uit Heemskerk. Een ambachtelijk bedrijf waar u vlees met een authentieke smaak en een duidelijke achtergrond kunt vinden. Jarenlange ervaring en pionieren resulteren in het huidige, bijzondere vlees assortiment. Op een traditionele manier wordt het vlees afgehangen, waardoor het vlees zachter en smaakvoller wordt. In de loop der jaren is het aanbod steeds ruimer geworden en ligt de nadruk meer en meer op exclusieve en delicate producten en vleessoorten.

Snelle levering

Wij verzenden onze producten koel-vries via pakketpost. Voor orders boven de 150,- gratis verzending.

Bestel gemakkelijk online
Betaal via iDeal of Paypal
Voor 12.00 uur besteld de volgende dag geleverd.